اخبار مهم
Home / پزشکی و سلامت / خواص جادویی چای سبز
39658_762.jpg

خواص جادویی چای سبز

به گزارش کجله خبری اندیشه ناب:

امروزه ذائقه مردم به سمت مصرف بیشتر و خرید دمنوش های گیاهی رفته است به صورتی که از خواص طبی آن آگاهی پیدا کرده و برای رفع تشنگی و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها و درمان می توان از آن ها بهره برد، از طرفی مصرف چای سبز در ایران چند سالی است افزایش یافته که خود نوید بخش می باشد زیرا این چای نسبت به چای سیاه نه تنها مضرات کمتری دارد بلکه برای بدن بسیار مفید می باشد. این چای برای سلامتی بسیار مفید بوده و از طرفی در بین هموطنان به خاطر خاصیت لاغر کننده خود شناخته می شود، ولی براساس تحقیقات صورت گرفته نوشیدن این چای زیاد در لاغر شدن اثر ندارد.

حتما تاکنون نام چای سبز را حداقل یک بار شنیده اید و احتمالا اولین خاصیتی هم که برای آن شنیده اید خاصیت لاغر کننده گی اش است. چای سبز یکی از انواع چای است که بیشتر خواستگاه چینی و ژاپنی دارد. این چای از جوانه ها و گلبرگ های تازه و سبز گیاه چای به دست می آید. جالب است بدانید به نوع ژاپنی چای سبز «اوجا» می گویند. در این مقاله سعی کرده ایم خواص دارویی و ویژگی های چای سبز را بررسی کنیم.

خواص دارویی چای سبز

مهم ترین خاصیت چای سبز خاصیت ضد سرطانی و آنتی اکسیدانی اش است. جالب است بدانید آنتی اکسیدان  بسیار قوی تر از آنتی اکسیدان های معروف مانند ویتامین های c و e عمل ی کند. چای سبز همچنین میزان کمتری کافئین دارد و نسبت به دیگر عنواع چای ضرر کمتری دارد. شاید قبلا فقط مردم چین بودند که تمایل زیادی به مصرف چای سبز داشتند اما امروزه با معرفی خواص این نوع چای بسیاری از مردم جهان تمایل دارند از آن استفاده کنند. پزشکان اعتقاد دارند اگر روزانه ۳ یا ۴ فنجان چای سبز بنوشیم از ابتدا به بسیاری از بیماری ها در امان می مانیم. چای سبز علاوه بر خاصیت ضد سرطانی برای بسیاری دیگر از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی، پوست، ورم مفاصل، استخوان ها ، الزایمر، پارکینسون، بیماری های کبدی، فشار خون، مسمومیت غذایی،  قند خون، سیستم ایمنی، آسم، عفونت، تبخال، بیماری های دهان و دندان، حساسیت ها و ایدز مفید است. همچنین چای سبز به جوان ماندن و شادابی پوست شما کمک زیادی می کند.

 خواص چای سبز

ضرر های چای سبز چیست؟

چای سبز نیز مانند هر چیز دیگری  در کنار خواص و فوایدش، معایب و ضررهایی نیز دارد. از مهم ترین ضرر های آن می توان به این اشاره کرد که به خاطر وجود کافئین در آن مانع جذب مواد معدنی به بدن می شود و  این برای خانم های باردار، خانم های شیرده و افرادی که ناراحتی اعصاب دارند بسیار ضرر دارد. همچنین چای سبز را نباید با غذا خورد چرا که جذب آهن و کلسیم غذا را کاهش می دهد. همچنین مصرف زیاد این نوع چای آب بدن را تا حد زیادی دفع می کند و خشکی مدفوع و یبوست را باعث می شود.

چای سبز چگونه تهیه می شود؟

قبل از هر چیز باید بدانید برای اینکه چای سبز شما همیشه تازه و معطر بماند باید آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک، بدون نور و بدون رطوبت نگه دارید. برای تهیه این نوع چای ابتدا آب را به نقطه جوش برسانید، پس از آن کمی صبر کنید تا دمای آب ۸۰ درجه برسد.(حدود ۱۰ دقیقه) بعد از آن یک قاشق چای خوری چای سبز را داخل فنجان ریخته و آب ۸۰ درجه را به ان اضافه کنید. یک درپوش روی فنجان قرار دهید، پس از ۵ تا ۸ دقیقه چای سبز شما آماده خوردن است.  نکته ای که در مورد چای سبز باید به آن دقت کرد این است که روی حرارت مستقیم نباید آن را درست کرد.

 خواص چای سبز

یکی دیگر از نکاتی که برای این محصول باید مورد توجه قرار گیرد کیفیت ان است، شما می توانید برای خرید مطمئن از فروشگاه های اینترنتی استفاده کنید، یکی از این فروشگاه های موفق که محصولات عالی را به دست مشتریان خود می رساند، فروشگاه تیرینک است که با اطمینان می توانید از آن محصولات خود را تهیه و خرید اینترنتی قهوه و چای بسیار با راحتی داشته باشید.

منبع:

http://medb.ir

می فایل مجله خبری اندیشه ناب