اخبار مهم
Home / پزشکی و سلامت / خواص غذايي تخم مرغ
35771_804.jpg

خواص غذايي تخم مرغ

به گزارش کجله خبری اندیشه ناب:

با اينکه بسياري از مردم گمان مي کنند مصرف تخم مرغ باعث بالارفتن کلسترول مي شود و از خوردن آن امتناع مي کنند اما محققان معتقدند بيشتر چربي هاي موجود در تخم مرغ از نوع غيراشباع هستند و مصرف آن چندان ربطي به افزايش کلسترول خون ندارد.

    دکتر غلامرضا کردافشاري با اشاره به اينکه تخم مرغ سبب تقويت قلب و مغز مي شود، مي گويد: مصرف زرده تخم مرغ نيم پز يا به اصطلاح عسلي در سنين رشد بسيار موثر است و چون زودهضم است، مصرف آن براي کودکان در سنين رشد توصيه مي شود.

به گفته اين متخصص طب سنتي، خواص غذايي تخم مرغ شبيه گوشت است و جايگاه ويژه اي در طب سنتي دارد البته بايد توجه داشته باشيد که مصرف زياد تخم مرغ سبب اختلال در هضم مي شود و مصرف بيش از اندازه آن مانند هر ماده غذايي ديگري به هيچ عنوان توصيه نمي شود./ايران

می فایل مجله خبری اندیشه ناب