اخبار مهم
Home / پزشکی و سلامت / قاتل «طلایی» و «لذیذ» عفونت و باکتری
32299_122.jpg

قاتل «طلایی» و «لذیذ» عفونت و باکتری

به گزارش کجله خبری اندیشه ناب:

بررسی‌ها نشان داده مواد موجود در عسل بهترین ضدباکتری و ضد عفونت است.
 عسل در کنار تمام فواید دارویی درمانی که دارد، نوعی شکر یا قند طبیعی، مفید و بی ضرر محسوب می‌شود. عسل می‌تواند با تقویت سیستم ایمنی بدن، باکتری‌ها و عفونت‌ها را از بین ببرد، به کاهش وزن کمک کند، علائم سرماخوردگی را کاهش داده و عملکرد دستگاه گوارش را بهبود بخشد.
محققان اخیرا نشان داده‌اند که مواد ضد باکتری قوی که در عسل وجود دارد این ماده را به یکی از قوی‌ترین ضد عفونی‌کننده‌های طبیعی تبدیل می‌کند. حدود ۱۷ درصد از عسل آب و بقیه آن حاوی دو نوع شکر به نام فروکتوز و گلوکز است که هر دو آب را جذب می‌کنند.
عسل در دمای اتاق آب نمی‌شود و به همین علت بافت نرم و قابل انعطافی دارد. زمانی که ویروس، باکتری و قارچ وارد بدن می‌شود عسل به این ذرات می‌چسبد و آب موجود در آن‌ها را به خود جذب کرده و سبب از بین رفتن آن‌ها می‌شود. علاوه بر این، به علت وجود آب کافی در عسل و اسیدی بودنش، این ماده به ندرت فاسد می‌شود.
 باشگاه خبرنگاران

می فایل مجله خبری اندیشه ناب